TTK:n 17.3.2020 päätöksen mukaan Työturvallisuuskortti-koulutuksen voidaan suorittaa verkkoseminaarin muodossa. Ilmoittaudu verkkokoulutukseen täällä >

Työturvallisuuskortti

Nyt etäkoulutukseen

Hanki työturvallisuuskortti suorittamalla verkkokoulutuksen suoraan kotoasi.

Katso tulevat koulutusket
työturvallisuuskortti webinaari

Tulevat työturvallisuuskurssimme netissä

Ohjeet  TTK:n etäkoulutukseen osallistujille

Koulutukseen tarvittava laitteisto
Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Varmistathan myös, että sinulla on laadukas netti-yhteys, toimiva kamera, mikrofoni sekä laturi.
Osallistuja oman tietokoneen takana
Verkkokoulutukseen osallistut saamasi linkin kautta. Saman linkin kautta pääsee osallistumaan vain yksi henkilö. Ohjeet verkkokoulutukseen liittyymiseksi saat erikseen sähköpostitse ennen koulutuksen alkua.
Sähköinen oppikirja
Sähköisen Työturvallisuukortti-opaskirjan, joka kuuluu koulutuksen hintaan lähetetään osallistujalle sähköpostitse ennen koulutusta. Pyydämme ilmoittautumaan vähintään 4 päivää ennen koulutuksen alkua.
Verkkokoe
Korttikoulutukseen kuuluva tentti järjestetään sähköisen tenttijärjestelmän avulla normaalisti koulutuspäivän aikana.  Hyväksytyn tentin jälkeen osallistujalle postitetaan Työturvallisuuskortti.
Linkki verkkokoulutkseen osallistujille
Linkit koulutukseen osallistujalle lähetetään noin 15-20 minuuttia ennen webinaarin alkua sähköpostitse ja tekstiviestinä. Olethan hyvissä ajoin paikalla ja muistathan varata henkilöllisyystodistuksen.

Tietoja kurssista

Työturvallisuuskorttikoulutus on valtakunnallinen menettelytapa, jonka tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen työturvallisuutta.

Työturvallisuuskortti- koulutukseen osallistuja saa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla.

Koulutus kestää yhden päivän (kähdeksän tuntia) ja koostuu viidestä osiosta. Koulutukseen liittyy testi, jonka hyväksytystä suorittamisesta myönnetään työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortti on henkilökohtainen ja voimassa viisi vuotta.
työturvallisuuskortti kirja

Katsokaa video koulutuksestamme

Tästä löydätte lisätietoja yrityksestämme ja pitämistämme työturvallisuus- ja tulityökursseista. Videoissa kerromme kurssien rakenteesta, kenelle ne on tarkoitettu ja myös testeistä ja todistuksista.

Onko sinulla kysymyksiä?

Jos teillä on kysyttävää liittyen työturvallisuus- ja tulityökoulutuksiin, kuin myös halutessanne ilmoittaa ryhmän kursseille tai kutsua meidät luoksenne pitämään koulutuksen, käytättehän oikealla olevaa lomaketta. Vastaamme kaikkiin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.
artur kurikka photo
Artur Kurikka
Kouluttaja
+358 400 139 837
tukikon@tukikon.fi
Kiitämme viestistä!
Vastaamme kaikkiin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.